TB Baits Boilie Garlic Liver

Příchuť Garlic liver

Boilie postavené na lososové a tuňákové moučce se sušeným mletým česnekem. V mixu je velký podíl silného extraktu z hovězích jater. V tomto druhu boilie je použita játrová a česneková esence plus tekutá potrava na játrovém základu a je doplněno ptačím zobem s hmyzem.

Varianta
Můžeme doručit do:
31.7.2024 31.7.2024 31.7.2024 31.7.2024 31.7.2024 31.7.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Skladem (>5 ks) Skladem (2 ks) Skladem (2 ks) Skladem (4 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Kód: TB00081 TB00133 TB00142 TB00151 TB00169 TB00178 Zvolte variantu
Značka: TB Baits
99 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 699 Kč 699 Kč od 99 Kč
Kategorie: Boilies
Záruka: 2 roky

Složení boilie TB

Všechny druhy našeho boilie obsahují podíl soli a sladidla NHDC. Sůl velice dobře reaguje s vodou a mění PH v okolí nástrahy a návnady. Když kulička dopadne na dno, začne okamžitě reagovat a měnit okolní PH. Tím se lehce nabourá struktura bolie a sůl zároveň slouží jako nosič atraktorů. To způsobuje okamžitou účinnost a přitažlivost pro kapry. A proč NHDC? Toto sladilo používáme již od našich začátků, jak v práškové, tak v tekuté formě. Při testování návnad a nástrah byl znát obrovský rozdíl účinnnosti produktů s obsahem NHDC a bez něj. Kapři milují sladko slanou chuť.

Naše boilie je sestaveno tak, aby bylo po vhození do vody co nejatraktivnější. Po dopadnutí na dno se okamžitě začne nabourávat struktura boilie a vylučovat potravní signál. Tím zaujme proplouvající ryby a nutí je začít se krmit. Doba rozpadu je ovlivněna teplotou vody a aktivitou bílé ryby. Do tohoto boilie je při výrobě přidáván activ protein (enzimaticky upravená moučka) která nabourává strukturu návnady a nástrahy a je jedním z nejlepších atraktorů pro kapry.

Pro selekci ryb a dlouhodobější výpravy doporučujeme využívat naše boilie s označením "Hard", které je podstatně pevnější než naše klasické boilie a má mnohem delší dobu rozpadu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: