TB Baits Boilie Garlic Liver

Příchuť Garlic liver

Boilie postavené na lososové a tuňákové moučce se sušeným mletým česnekem. V mixu je velký podíl silného extraktu z hovězích jater. V tomto druhu boilie je použita játrová a česneková esence plus tekutá potrava na játrovém základu a je doplněno ptačím zobem s hmyzem.

Varianta
Můžeme doručit do:
9.5.2024 9.5.2024 9.5.2024 9.5.2024 9.5.2024 9.5.2024 9.5.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Skladem (2 ks) Skladem (3 ks) Skladem (2 ks) Skladem (1 ks) Skladem (3 ks) Skladem (1 ks) Skladem (1 ks) Zvolte variantu
Kód: TB00107 TB00081 TB00133 TB00142 TB00151 TB00169 TB00178 Zvolte variantu
Značka: TB Baits
99 Kč 99 Kč 299 Kč 299 Kč 299 Kč 699 Kč 699 Kč od 99 Kč
Kategorie: Boilies
Záruka: 2 roky

Složení boilie TB

Všechny druhy našeho boilie obsahují podíl soli a sladidla NHDC. Sůl velice dobře reaguje s vodou a mění PH v okolí nástrahy a návnady. Když kulička dopadne na dno, začne okamžitě reagovat a měnit okolní PH. Tím se lehce nabourá struktura bolie a sůl zároveň slouží jako nosič atraktorů. To způsobuje okamžitou účinnost a přitažlivost pro kapry. A proč NHDC? Toto sladilo používáme již od našich začátků, jak v práškové, tak v tekuté formě. Při testování návnad a nástrah byl znát obrovský rozdíl účinnnosti produktů s obsahem NHDC a bez něj. Kapři milují sladko slanou chuť.

Naše boilie je sestaveno tak, aby bylo po vhození do vody co nejatraktivnější. Po dopadnutí na dno se okamžitě začne nabourávat struktura boilie a vylučovat potravní signál. Tím zaujme proplouvající ryby a nutí je začít se krmit. Doba rozpadu je ovlivněna teplotou vody a aktivitou bílé ryby. Do tohoto boilie je při výrobě přidáván activ protein (enzimaticky upravená moučka) která nabourává strukturu návnady a nástrahy a je jedním z nejlepších atraktorů pro kapry.

Pro selekci ryb a dlouhodobější výpravy doporučujeme využívat naše boilie s označením "Hard", které je podstatně pevnější než naše klasické boilie a má mnohem delší dobu rozpadu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: